sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Väliaikaista kaikki on vaan

Lokakuu on näköjään kiireinen tänäkin vuonna. Kouluhommat työllistävät tietysti kaikki kerralla just nyt ja heti, ja kuun vaihteessa tuleva muutto uuteen asuntoon vie oman osansa energiasta ja käsityöajasta. Vaikka toisaalta, todella harvoin ja vain äärimmäisissä tilanteissa neulomiseen tai virkkailuun sitä on liian väsynyt tai kipeä. ;)

Periaatteessa en tavallaan tykkää omaan blogiini laitella keskeneräisiä töitä näytille vaikka sitä teenkin. Tämä siitä syystä että joko ei ole varmuutta langan lopullisesta olomuodosta (purkutuomion vaara on aina olemassa...), tai sitten ajattelen että postaus on mukavampi tarjoilla, kun on todistusaineistoa mitä näyttää työn valmistumisesta alusta ihan loppuun asti, kaikki samalla kertaa. Nyt tehdään siis poikkeuksena tähän ajatteluun the sillisalaattipäivitys.
Kuusikulmio -buumin ollessa villeimmillään, tehtailin pastellisia yksilöitä jemmaan, ja nyt viimein innostuin ompelemaan (hyi) niitä yhteen peitoksi asti. Reunat kaipailee vielä huolittelua ja hiomista.
Väriterapian vuoksi tekeillä myös sukkaset, jotka jatkuu niin pitkälle kun huvittaa!

Olen muuten myös huomannut, että teitä lukijoita on kuitenkin käynyt kurkkimassa ja tykkäilemässä blogin hiljaiselosta huolimatta, se on todella mukava asia! :)

tiistai 14. lokakuuta 2014

Virkatun pehmon epäselvä identiteetti

Muistaako joku näitä jossain muinaisessa postauksessakin esiintyneitä, toistaiseksi tuntemattomasta syystä virkattuja palasia? Niinpä, en minäkään muistanut pitkiin aikoihin, kunnes käsityökaappia penkoessa taas löysin uuden nyssäkän eli tämän aarteen, mutta päätin tomerasti, etten peittoa kyllä TAAS rupea väkertämään ainakaan näistä paloista
 Mutta mihin sitten nämä palat riittäis??
 Katselin Sami Yaffan Sound Trackeria, ja koitin samalla ommella paloja yhteen netistä löytämäni söpiksen pöllön muotoa jäljitellen, mutta...
...ei tullu kopiosta yhtään niin söpistä! :D Keksiskö joku tälle nimen? Pöllö se ei ehkä kuitenkaan ole, vai onko?  

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Virkattu Angry Bird

Silloin tällöin minuun saattaa iskeä pehmoleluvaihe, jolloin on pakko näprätä jotain ihan muuta kuin vaatetukseen liittyvää. Tämä lintunen valmistui jo vuosia sitten buumin ollessa kuumimmillaan. Onneksi kaapissa on edelleen jemmassa säkki vanua, että täyteaineksetkin on aina saatavilla näitä pehmoisia tilanteita varten. Joskus taisin olla aika pahasti koukussa kaikenmaailman Ängri Böörds- peleihinkin, vaikka se maailmankatsomukseeni nähden aika brutaali onkin ;) 
Linnunpesänä toimii muuten virkkaamani kori ihan käsitöitä varten, ja kuten kuvasta näkyy, kori pursuilee yli äyräidensä sekä lankoja, että ristiin rastiin kylkiin tökittyjä puikkoja & koukkuja :D Mistään kauniista sisustuselementistä ei ehkä voida puhua, ennen kuin kehitän jonkun järkevämmän systeemin ylimääräisten, epätoivoisesti sopivaa lankaa etsiskelevien puikkojen ja koukkujen säilytykseen. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...