keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Muhveja

Kevät tuli ja meni, ja meikäläisen käsityöharrastus oli lähes kokonaan sapattivapaalla. JyJy15 -projektikin jäi kesken, harmittavasti yhdestä työstä jäi kiinni! 19/20 työtä sain ajoissa alulle. Tästä inspiroituneena lähdin mukaan myös KyJy15 -haasteeseen samoilla tulilla, en anna periksi! ;) Katsotaan kuinka käy, aloituksia on jo muutama odottelemassa valmistumista. 

Muutaman pienemmän työn sain keväällä tehtyä, kun somessa pyörinyt muhvitempaus otti minusta vallan, ja muutama yksilö tuli väkerrettyä valmiiksi asti. Facebookista ryhmä löytyypi esim. täältä, ja muhveihin hurahtaneet tekijät eli muhvimimmit puolestaan täältä. :)
 Jos kaipaa pieniä projekteja jämälankojen hävitykseen, tämä on aivan loistava konsti siihen! Neuloen, virkaten, ommellen, ihan kuinka vain! Fiiliksen mukaan voi askarrella käsille myös näpellettäviä juttuja, tosin näissäkään ei mielestäni enemmän ole välttämättä parempi. Lisäksi täytyy muistaa, että kaikkien osien on kestettävä konepesua, sekä kovaakin käsittelyä, ja vaikkapa helmet on kiinnitettävä todella tiukasti työhön kiinni, jotteivät päädy vaikkapa jonkun hypistelijän suuhun. 
Sain päähäni toteuttaa helmitaulumaisen lookin, joka ei mielestäni käytännössä oikein toimi, minun makuuni on liian plörö. Ehkä nauhojen kiinnittäminen keskeltä auttaisi asiaa? Nyt kuitenkin keskeneräisyyksien pariin, mukavaa viikon jatkoa kaikille! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...