torstai 4. syyskuuta 2014

Maailman helpoin neulepaita eli Skappel


Surffaillessa kauan sitten neuleahdistuksissani iskin kultasuoneen, nimittäin löysin vinkin ehkä maailman helpoimpaan villapaitaan. Skappel -neule on kai alunperin ollut löysä ja rökälehtävä malli (mikään ei estä tekemästä lörömpää versiota...), mutta täällä siitä on tehty tyköistuvampi versio. Kokeilin tällä tyylillä viitosen pyöröpuikoilla noin seiskaveikan paksuisesta puuvillalangasta. 

Etu- ja takakappaleet valmiina, seuraavaksi hihojen työstämiseen. Tämä ei ollutkaan mikään simppeli homma, koska harmaa lanka loppui tietysti kaupasta kesken viime metreillä, joten Skappelin valmistuminen jäi odottelemaan parempaa hetkeä. 
Onneksi sitä tilattiin lisää, eikä mahdollista sävyeroa huomaa ollenkaan. Muutaman tuskallisen ompeluhetken jälkeen sain ihailla viimeinkin valmista tuotosta. Ompeluhommat ei oo yhtään mun juttu, ja välttelen niitä viimeiseen saakka. Skappelin idea ei kuitenkaan sitä sallinut ;) 

Helma on hauska, taka- ja etukappale ovat tarkotuksella eri paria. Etukappale olisi saanut kuitenkin olla hieman pidempi, koska päällä meinaa paita näyttää napamallilta... 

Yritä tässä nyt sitten valmis tuotos päällänsä ottaa joku järkevä kuva PEILIN KAUTTA... 

 Napamalli käytännössä ;)
Suhteellisen tyytyväinen tekijä :) 

2 kommenttia:

 1. Tämähän on kaunis ja ihanan yksinkertainen pienellä tvistillä, siis tuo takaosan pituus =)
  Mä en vaan jaksa kutoa NOIN isoa työtä, hyvä kun villasukat jaksan tehdä kaudessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, tuntuu kivemmalta ajatella, että tuo epämääräinen lärpäke on vain persoonallinen ominaisuus ;)
   Onhan noissa isommissa töissä tekemistä, itsekin harvemmin niistä innostun, ainakaan saamaan loppuun asti. Sun vahvuus taas on pienet yksityiskohdat, jokaisella omansa! :)

   Poista

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...