perjantai 5. syyskuuta 2014

Virkattu pantteriliivi

Innostuin ystäväni (vinkki)linkittämästä haasteesta, jonka ideana on siis kehitellä oma neule virkaten taikka neuloen Fazerin karkkien innoittamana. Makeissa arvonnoissa on mukana, vaikkei halua omia käsitöitään näyttelyihin ja itse kisaan lähetelläkään, siispä "häshtägään" tuossa mullekin uudessa ja ihmeellisessä Instagramissa kuvia tekeleestä, joka mielestäni sopii näihin kriteereihin kuin vahingossa. Olin jo ostanut ja ideoinut uuden neuleen ennen kuin edes kuulin moisesta tempauksesta! 
Tai no ideoinut... lähinnä oivaltanut sen, että teen viisikulmion virkaten.
Minusta lanka jo itsessään näyttää karkkimaisesti ajateltuna ihan Pantteripussilta... mutta kysymys kuuluu, mikä tästä lopulta valmistuu? 
Hihanreiät siinä ainakin jo on...
Kun helman pituus alkoi olla sopivan kokoinen, päätin jatkaa yläpäätä eli seuraavana virkkasin hupun. Tai noh, oikeestaan tässä vaiheessa hommaan kuului virkkaamista ja purkamista, ennenkuin älysin miten neuleessa kannattais edetä, ettei hupusta tule ihan massiivinen, vaikka siihen lopputulokseen päädytään joka tapauksessa, mutta jatketaan kuitenkin! :D Viime hetken pelastus seuraa myöhemmässä vaiheessa...
Mallaillaan hankalasti peilin kautta...
Hupun kohdalla virkkausta samaan tapaan edestakaisin sopivalta leveydeltä, ja reunoissa levennystä silleen ku sopivalta tuntui ;) 
Seuraava vaihe oli viime hetken pelastus, eli tehdä etukappaleet viistoon, ettei t*ssit ja napa jäädy. Jotkut sellaisetkin kun etukappaleet ilmeisesti oikeaan paitaan ja takkiin kuuluu hyvin olennaisena osana...
Sitten vaan jatkuu virkkaaminen helmasta hupun kautta toiseen helmaan ja eessuntaas samaa rataa. 
Ja pakolliset selfiet tekele päällä tähän väliin!
Ja homma jatkuu, ja samalla pähkäillään tehdäänkö hihat vaiko jätetäänkö hupulliseksi liiviksi. Huipuinta tässä kohtaa on se, että työn ainoa sauma on ja tulee olemaan hupussa. Muuten kaikki tarvittavat "palaset" on vaan virkkailtu menemään toisen jatkoksi ja moneen suuntaan.  
 Vielä viimeistelyt mustalla langalla kauttaaltaan ketjusilmukoilla...
Valmis! Hieman kaapumainen lopputulos, mutta ei huono ollenkaan! :) Yhteen valmistuneeseen isompaan projektiin on hyvä päättää viikonloppu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...