maanantai 8. syyskuuta 2014

Tilkkupeitto isoäidinneliöistä

Tämmöinen torkkupeitoksi ajateltu tilkkuhässäkkä syntyi suht nopealla sykkeellä syksyn tullen. Miten sitä saakin jotkut työt hetkessä valmiiksi, ja toisia tekeleitä taas saa pyöritellä kaapeissaan keskeneräisenä vuosikausia. Tämän yksilön kohdalla takaraivossa jyskytteli vaan pakonomainen ajatus jollain konstilla hankkiutua eroon kavereilta saaduista sekä omista töistä ylijääneistä, enemmän tai vähemmän "jämälangoista". Mallina tuttu ja turvallinen isoäidinneliö, joka rauhoittaa simppelillä olemuksellaan kirjavaa peittoa. 
Mukaan mahtui tilkkuja liukuvärjätystä langasta...
 Ihan tavallisesta mutta yksinkertaisuudessaan kauniista yksivärisestä...
 Tai parista langasta yhdistellen...
...eivätkä ne näytä juuri yhtään riitasointuisilta, vain sen verran kun tilkkupeiton henkeen kuuluukin  :) Mukaan pääsi sellaisiakin värejä, joita en jotenkin omakseni koe, vihreä ja ruskea esimerkiksi, eivätkä näytä kuitenkaan yhtään hullummalta tuolla seassa. 
Ja kuinka ollakaan, pitihän tähänkin sitä lankaa kuitenkin ostaa lisää, tietysti tuttua ja turvallista mitäs muutakaan kun MUSTAA (mitenniin kaavoihin kangistunut & väripakkomielteinen virkkaaja), ihan vaan että saa viimeistellyn näköisen kokonaisuuden ;) 
 Hassua miten erilainen valaistus tuo peitolle ihan erilaisen tunnelman, kun värit syvenee...
Tässä taas ollaan lähempänä hempeää päikkäritunnelmaa...
Kokoa peitolla on sen verran, että on lähes mahdottomuus koittaa saada kokonaisuudessaan minun pienelle lattialle, taikka yhteen kuvaan mahtumaan! :D 
Onpahan ainakin lämmikettä joka suuntaan paukkupakkasten varalle, peittää pituudeltaankin tämän akkelssonin melkeinpä päästä varpaisiin :) Miltäs näyttää? Mukavaa viikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Kivan pirteä peitto. Musta on tehokas väri yhdistämiseen, tasoittaa mielestäni muuten värikylläistä peitettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kivasta kommentista! :) Juuri näin, itse kyllä pidän väreistä, mutta mustan kanssa niihin tulee tietynlainen kiehtova särmikkyys.

   Poista
 2. Hieno peitto! Mulla on ollut monta vuotta suunnitelmissa vastaavan peiton virkkaaminen nimenomaan mustilla reunoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon itsekin tyytyväinen, vielä kun sais sen johonkin maailmalle kiertoon! :) Musta kans kyllä sopii minkälainen värisekamelska vaan, ja hyvin saa kyllä jämälangat uppoamaan ;)

   Poista

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...