torstai 15. tammikuuta 2015

Virkatut tennarit

Virkatut tennarit ovat kauan odottaneet pääsyä koukulle, ja nyt se viimein tapahtui! Lisäksi sain näihin kulutettua kaapissa pyörineitä vanhoja lankoja, jee! Mallia katselin Harakan aarteet blogista, jossa tennarit oli virkattu ohuemmasta langasta, mutta yritin säveltää paksummasta langasta ja koukulla nro 5. 
Noh, nämä oli ekat tätä laatua, ja sen kyllä huomaa. Aloin jo murehtia, mihin ihmeeseen laitan kiertoon, kun omaan jalkaan ei tuntunut istuvan yhtään hyvin. Oma kinttu on pitkä ja kapea, kun taas tossuista tuli leveälestisemmälle tossuttelijalle sopivat.
Hätähuutooni vastattiin, ja työkaveri adoptoi ne omiin koipiinsa  ^^ 
Mukavaa kun omat tuotokset pääsee käyttöön! Ja vaikka omaa silmää ei niin miellytäkään, niin jollekin toiselle voi räpellykset ollakin todella mieluiset. Hyvä näin :)

2 kommenttia:

  1. Hienot tennarit! Mä yritän kans tehdä tällaisia, mutta ku sopivien tekeminen on yllättävän vaikeaa. Eka tuli isot ja sit pienet. Sit olikin taas mallissa jotain vikaa =D Ehkä saan omani ensi kesäksi valmiiksi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Heh, näinpä, yrityksen ja erehdyksen kautta se menee monesti :) Onnistumisen elämyksiä toivottelen, viimestään sillon kesällä ;D

      Poista

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...