sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Huiveja kaksin kappalein eli ufokerät käyttöön

Välillä tulee penkoneeksi lankavarastojaan sillä silmällä, että eikö oikeesti sais näitä ikivanhoja korin pohjalle hautautuneita, yksinäisiä lankakeriä johonkin menemään. No helepostihan se kävi! Pelkästään tästä asiasta oon todella tyytyväinen - vanhat langat saivat "viimeisen lepopaikan" :D Kaiken lisäksi iski vaihteeksi joku huivivimma, jotenka tuplasti sitten näitä lämmikkeitä tuli väkerrettyä. 

Tähän yksilöön malli löytyi Novitan syksy 2009 -lehdestä, jota hieman muokkasin, ohje oli tehty paksummalle langalle, mutta hyvin toimi tässäkin. Puikkosuositus langalle oli nro 4, neuloin pyöröpuikoilla nro 5. Langanmenekki 93 g, eli himpun verran vaille kerä. 

Tästä tuli muuten about 28 centtiä leveä, ja ihan älyttömän pitkä, jotain 220 centtiä! Mutta testasin kaulaan, niin oikein sopivalta vaikutti, ja on kevyttä neulosta niin ei ollut edes raskaan tuntuinen. 

Toiseen huiviin taas oli ohje puolestaan täällä Ullan sivulla. Hurahdin malliin alunperin tiskirättejä tehtaillessani, josta postailin joskus täälläPuikot tässä mulla oli numeroa 4, ja langankulutus 95g, eli taas koko kerä meni mukavasti. 
  
Vielä kun nämä löytäisivät rakastavan kodin, niin olis hyvä :) Itsellä ei taida tulla käytettyä, kun on vastaavia huiviloita jo omasta takaa. 
Näistä töistä valmistui muuten Jyju15 -haasteen työt #3 ja #4. Etenee etenee, hitaasti mutta varmasti! Oikein mukavaa lepopäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...