perjantai 30. elokuuta 2013

Hankintoja

Tämän päivän ostokset sisältävät oikeasti tärkeitä ja olennaisia juttuja, jotka on jo pitkään ollu "pitäis kyllä ehkä joskus vielä ostaa" -listalla. Puikkomitta (eipähän tarvi arvailla ja tuumailla paksuuksia), ohkasemmat , puiset sukkapuikot (joilla neulomustuntuma todella miellyttävä), ja pari kerää tuota ihanaa zoofaria! 


Tiikerisukat sain jo alotettua tänään tuosta langasta, eli otin varaslähdön sukkasatoon, vol 2. Koska nyt tuntuu olevan sokka irti käsitöiden saralla, päätin kokeilla kaiken muun hyvän päälle vielä kärjestä aloitettua sukkamallia, jota olen tähän mennessä tyytynyt katselemaan vain ohimennen ja kauhunsekaisin tuntein. Eihän se ollutkaan niin vaikeaa! :) 

2 kommenttia:

  1. Hyvät hankinnat! En ymmärrä, miksi puikoissa ei voisi lukea koko samalla tavalla kuin virkkuukoukuissakin. Helpottaisi kovasti. Mun bambupuikoissa kyllä lukee, mutta niitä on vain muutamat. Normipuikkoja onkin sitten iso epämääräinen kasa.

    VastaaPoista
  2. Juu, sama epämääräinen puikkokasa löytyy täältäkin. Se hyvä puoli puisissa puikoissa just näkyy olevan, että ovat paitsi hyväntuntuiset kädessä, myös se koko näkyy. Noissakin se 2,5 kyllä näkyy, kun tarpeeksi tihrustaa ;)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...