torstai 1. tammikuuta 2015

Joulupaussin aikaansaannoksia

Joululoma tuli viimein ja enemmän kuin tarpeeseen, ja viimeinkin oli kunnolla aikaa tehdä just sitä mitä tykkää! Jossain hauskassa mielenhäiriössä tuli myös liityttyä muiden käsityöfanaatikkojen tavoin Löysäpipoisten Jyju -ryhmään, jossa jouluyön ja juhannusyön välissä haasteena on saada valmiiksi 20 käsityötä painoltaan vähintään 50 g tai 250 m ja nimenomaan neuloen tai virkaten. Tää taitaakin olla ihan eka tempaus mihin osallistun, ihan huippua olla mukana, sekä haastaa ittensä että ihastella muiden töitä ja saada ideoita ja vinkkejä omaan tekemiseen. 
Noh, mistäs sitä sitten lähtis liikkeelle? Aloitin urakan kevyesti tiskirättitehtailulla tähän tyyliin: 
Äitini muuten paheksui tiskirätti -nimitystä, ei kuulemma vastaa yhtään kaunista omin käsin väkerrettyä liinaa. Mikähän ois sitten parempi termi? Tiskiliina? Ylemmät rätit menivät siskolleni joulupakettiin, ja samasta 50 g:n kerästä tuli vielä melkein kokonaan tämä seuraava pyöryläinen yksilö:
(Piilomainontaa vahingossa, hupsista, normaalisti en juurikaan taida mainita käyttämiäni lankoja koska en siitä hyödy, mutta menkööt nyt tämän kerran ;) 
 Instagramissa on hauska kikkailla noiden filttereiden kanssa... :)
Tässäpä tiskiliinat (?) vähän realistisemmissa väreissä. 
Näihin sovelsin Fifi -huivin mallia Ullaneuleen sivulta. Mielestäni yksinkertainen ja kaunis malli, vaikka aluksi vaatikin keskittymistä, eikä virheiltäkään vältytty ;) 

Vuoden ensimmäisenä päivänä toivotan oikein inspiroivaa vuotta 2015 kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...