torstai 18. joulukuuta 2014

Iltahämyinen Tonttu Torvelon lomapäivitys: palmikkoneuleliivi valmis

Joo-o, tänä vuonna päätin ekaa kertaa antaa jotain itse tehtyä kivan pehmoisen paketin, ja "yllättäen" viime tipassa hiki otsalla ja hätä housussa kerkes onneksi valmistua neuleliivi äitylille. Tadaa! 
Ohje on muuten Novitan syksy/2013 -lehdestä. Paksuilla puikoilla ja langalla itse neulominen sujui sutjakasti, mutta viimeistely meinas ottaa koville... koita siinä sitten ympäriinsä poimia sopivasti silmukoita etureunoista ja kädenteiltä, ja vielä niin että työn jälki miellytti perfektionistin neulojan silmää.
 Tykkään näistä palmikoista kyllä, vaikka väkertäessä ei aina ollutkaan erityisen hauskaa, ja vähän purettiinkin välissä ;) Mukavaa vaihtelua silti! Monesti sitä haluaa päästää ittensä liian helpolla, tämä oli mukava haaste. 
 Tämä joulumattoprojekti ei ennätä valitettavasti kyllä täksi jouluksi, mutta ehkä lomien jälkeen saa työn päätökseen :) 
Näissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein rentouttavaa & kiireetöntä joulua, ja juuri sellaista miten itse kukin tahollaan sen haluaa viettää. <3 Mie painun nettipimentoon puikkojeni ja lankanötteröideni kanssa, sillä nyt muuten neulotaan koko loma!

2 kommenttia:

  1. Joulumatto näyttää todella hienolta. Joskus on kiva nähdä muutakin kuin valkoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kivasta kommentista! :) Valkoinen on kyllä aika arka väri, ja paljon käytetty kieltämättä. Minusta tuo väriyhdistelmä on charmantisti vanhanaikainen, kirkasta punaista ja hieman ruskehtavaa harmaata. :)

      Poista

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...