torstai 4. joulukuuta 2014

Uusi koti & uudet kujeet

Kuukausi on nyt vietetty uudessa kodissa, ja tuntuu kuin pesänrakennus- ja joulukiireet alkaisivat vähitellen helpottaa. Vai tästäkö se jouluhössötys vasta alkaakin, kun on viimein aikaa pehmeiden pakettien tekoon ja uusien ideoiden toteuttamiseen? Niitä nimittäin pääkoppa pursuaa ihan liikaa. Uusia tekniikoita, uusia värejä, uusia lankoja, uusia malleja ja materiaaleja, jippii!

Mutta tässäpä muutama maistiainen tekeillä olevista paitaprojekteista:
Tämä valmiiksi raidoitettu lanka lienee tarkoitettu ja parhaiten soveltuva sukkiin, mutta en tietty halunnut päätyä helpoimpaan vaihtoehtoon :D Värit ei mene kyllä yhtään tasaisesti, mutta tavallaan se just tuo tähän oman särmänsä. Ei kai se niin justiinsa oo (koska purkaminenhan on täysin poissuljettua, hehheh...)
Huldan takki taas tuntuu ikuisuusprojektilta, kun koko paitaosa tehdään yhdestä kappaleesta. Puurtamista on tämä ohuesta langasta kun tikuttaa menemään.  No, hihakin on sentään jopa jo aluillaan...
Ensimmäisestä valmistuvasta joululahjasta uskaltaa laittaa myös makupalan, kun lahjan saaja eli äitini on onneksi autuaasti nettinappuloiden ja somen ulottumattomissa. Tästä siis tulee palmikkoneuleinen liivi lopulta hänelle :) 
Lopuksi tunnelmakuva uudesta aluevaltauksesta käsitöiden saralla. Virkattuja korviksia olen ihastellut nettimaailmassa jo pitkään, mutta nyt päätin kokeilla ihan itse, jostainhan se on aloteltava, esimerkiksi tutusta ja turvallisesta isoäidinneliöstä, vaikka kaikki uusi kovasti jännittääkin ;) 

Kovasti toivottelen tsemppiä ja pitkää pinnaa jokaisen jouluhössötyksiin, mistä sitten ikinä hössötättekään! :) Millaisia pehmeitä tai kovia omin kätösin väkerreltyjä paketteja muilta on tuloillaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, jätäthän jälkesi :) Valvon kommentteja, jotta huomaan varmasti teidät kaikki! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...